Structura organizatorică și statul de funcții al spitalului au fost modificate in octombrie 2014 de Ministerul Transporturilor la cerințele conducerii în vederea eficientizării activității spitalului, având în vedere slaba adresabilitate în cadrul unor compartimente din secția medicină internă. Astfel spitalul funcționează conform organigramei aprobate prin ordinul Ministerului Transporturilor nr. 1408/03.10.2014 cu cele 102 paturi, din care 4 pentru spitalizare de zi, iar 98 pentru spitalizare continuă repartizate astfel:
Secţia Medicină Internă cu 39 paturi spitalizare continuă, funcţionând la parterul Spitalului.
Compartiment recuperare, medicină fizică şi balneologie cu 20 paturi cu spitalizare continuă, funcţionând la demisolul şi parterul spitalului, împreună cu secţia de medicină internă.
Secţia Chirurgie Generală cu 25 spitalizare continuă din care 2 paturi sunt pentru compartimentul ORL, funcţionând la etajul 1 al Spitalului.
Compartiment ATI cu 4 paturi spitalizare continuă, funcţionând la etajul 1 al Spitalului, pe acelaşi nivel cu secţia chirurgie generală.
Compartiment Cardiologie cu 10 paturi cu spitalizare continuă, funcţionând la etajul 2 al Spitalului.
Spitalul asigura servicii de supleere renală, inclusiv medicamente şi materiale sanitare specifice, investigaţii medicale paraclinice specifice, transportul nemedicalizat al pacienţilor hemodializaţi de la şi la domiciliul pacienţilor, transportul lunar al medicamentelor şi materialelor sanitare specifice dializei peritoneale la domiciliul pacienţilor prin programul national de supleere a functiei renale la bolnavi cu insuficienta renala cronica.
Totodată, în structura spitalului sunt incluse: Bloc operator; Compartiment Sterilizare; Camera de gardă, Compartiment de supraveghere şi control al infecţiilor nosocomiale; Laborator de radiologie şi imagistică medicală, Laborator Analize, Farmacie Generală, acestea 3 din urmă funcţionând în clădirea Ambulatoriului de specialitate al Spitalului.
Laboratorul de radiologie şi imagistică medicală şi Laboratorul de analize deservesc atât secţiile Spitalului cât și Ambulatoriul de specialitate.
Spitalul şi Ambulatoriul de specialitate sunt în aceiaşi curte, având o distanţă de 10 m între ele, fără a comunica.